öl

Sov länge idag det var skönt, gick ner till mias på en gång och köpte pizza med Emma och mamma sen kom Emelie så då gick vi och tog ut pengar för att sola.
Jag och Emelie tog en drive runt Sandviken sen och kollade lite det var skit mycket folk ute :)
Nu sitter jag hemma och väntar på att Nichole ska komma med mina öl, sen ska man hoppa in i duschen och göra sen orning inför i kväll ! !!!
SOFT SOFT


Host host!

Ett par alvedoner funkar alltid bra innan man ska åkte i väg  och jobba, tiden gick ganska snabbt idag för Dannis jobba samtidigt som mig :)
Men hon slutade ju tidigare än mig så det vart lite tråkigt sista timmarna då.
Så ringde min pappa idag och sa att han hade vunnit massa smink som jag skulle få :P moahah jag som behöver smink nu ochså värsta bra.
När jag slutade så kom Anderas och Dannis och hämta mig, så åkte vi hem till Dannis och kolla på film och jag fattade ingenting av den man annars var den väl okej. haha.
När filmen var slut gick jag hem och tog på mig en skön sov tröja och nu sitter jag här och har ingenting att göra sitter och lyssnar på lite lungn musik och försöker blir lite tröttt. men jag kommer i alle fall inte kunna sova för att jag har sån himmla hosta och den tar fan aldrig slut heller hatar och vara sjuk. :/


Imån blir det crusing dricka öl i solstolar med Cilla och Nichole mohaha vad soft det kommer blir.
puss och kram och nyp i stjärten ;)


sjuk

Vakna upp i morse och kände mig inte alls nå pigg hostar, snorrar och har ont i bröstet inte roligt men jag var tvungen och gå till skolan ändå eftersom jag hade rest i idrott.
Kom nyss hem var tvungen och gå tidigare från vårat studie besök på stadshuset för det kändes som jag skulle svimma.
Men nu har jag tagit alvedon och slemlösande så jag hoppas på att det kommer bli bättre för jag ska jobba om ungefär två timmar  till stängning känns inte så taggat men jag måste ha pengar i sommar och så är det bara.
Efter jag har slutat så får vi se vad jag göra kommer säkert vara helt slut då så det blir väl och gå hem och lägga sig på en gång och börja tagga tills i mån.
Crusing i sandviken sitta i solstolar och dricka öl med Nichole och Cilla ;)
Nee nu ska jag äta lite mat.
HEJDÅ:


Valbo och Gävle

Heeej.
Idag när jag slutade i skolan så åkte jag hem till Emelie så åkte vi direkt till valbo köpte lite saker på ikea till peace and love och det vart lite muggar, tecke, filt, kudde och massa andra små saker :P NU är jag taggad kan jag lova.
Efter det åkte vi till gävle och kollade lite i affärerna köpte typ inget bara till mamma efter som det morsdag på söndag :)
Nu sitter jag hos Emelie , hon håller på och göra spagetti och kötterfärsås som vi ska käka snart sen ska jag färga håret på henne.:) 

När jag kommer hem blir det och plugga !


pigg

Ställde klockan på halv åtta, hur trött som helst vela verkligen inte gå upp ur sängen men sen tog jag mig upp endå och hoppa in i duschen då vart man hur pigg som helst ;)
Har nyss gjort mig klar för att gå till skolan.
När jag slutar ska jag nog gå och möta Emelie så ska vi köpa lite saker inför peace and love :) Längtar som bara den nu till det då ska det blir röööööjjjj kan jag lova.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra sen kanske plugga lite har samhälls läxa sen har jag naturkunskaps prov nästa vecka :P
Nu ska jag kila i väg till skolan .


Måndag

Denna helg har vart jätte trevligt, har bada första gången för i år ochså :P 
Igår när man kom hem åkte vi till gävle för att min kusin fyllde år, sen när man kom hem hyrde jag film och bara tog det lungt och låg i sängen hela kvällen tills jag somna hur skönt som helst.
Idag ska jag kolla hur mycket pengar jag har fått i lön sen betala av pappa och Johanna, måste bestäla klipp tid i dag ochså jag och Dannis ska nog klippa lugg :)
Vi måste gå till körskolan ochså för det börjar dra i hop sig nu, sen i kväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på :P  kanske tar det lungt då eftersom det är skola i mån fast jag börjar ju inte förns ett, så då får man ju sova ut lite mer :)


Några söta bilder från stugan :P

Anderas stuga

Åkte hem ifårn Anderas stuga idag med Dannis, har nyss duscha ska snart klä på mig och börja göra mig orning sen åker vi tillbaka till stugan.
Blir väl och grilla, basta, dricka öl och sova.
Åker hem i mån på förmiddagen för jag och Dannis ska på kalas våran kusin fyller år i mån :)
Ha det bra.


Fredag

Sitter hos Anderas nu med Dannis väntar på Anderas och Danne , sen sa vi åka ut till Anderas stuga  och dricka öl :)
Det ska bli trevligt , kommer hem i mån troligen om jag inte stannar en dag till får se hur det blir :)
Haaajdå

Bilbingo

Ska snart åka i väg på blbingo i gästrike hammarby med Helene och mamma, nu ska jag vinna pengar ;D mohaha.
I kväll blir det väl film och bara ta det lungt, kanske blir lite plugg ochså.
Vad händer i helgen  ????
Är pank men jag vill göra nåt :P


Torsdag

Haaalllå.
Nyss kommit hem har vart ute och gått en timme typ hur skönt som helst håller på göra lite frukost nu.
Mamma kommer hem klockan tolv då blire film myss och go mat ;)
Sen vet jag inte vad jag ska hitta på i kväll , kanske är med Daniella och Anderas om dom vill umgås med mig så;P haha
Men nu ska jag äta min frukost.
Hejehj !

film time

Efter Dannis slutade jobbet idag så gick vi ner till hemmakväll och hyrde en film och det vart filmen changeling med Angelina Joliie en sann historia, men dock hann vi inte kolla klart på filmen för Anderas kom och dom skulle uträtta några ärenden.
Men vi ska kolla klart på den lite senare och den verka as bra kollade ungefär 30 minuter på den och redan kan jag rekomendra denna film.


klockan på sju

Klockan sju ringde alarmet på mobilen, var så trött så jag sov tio minuter till när jag hade gjort det tänkte nee Johanna får ringa mig om vi ska gå ut och gå för jag orkade inte kliva upp  och ringa henne men då fick jag sms av henne ist :P  och då var jag tvungen och kliva upp och ringa henne.
Tog på mig kläderna och satt upp håret och gick ut och möte henne.
Vi gick ungefär 7 km och det tog en timme, det var as skönt kanske går ut imorgon ochså.
När vi hade gått klart sa jag hejdå till henne och gick i väg och solade och det var inte så illa det heller :)
När jag kom hem gjrode jag orning två ägg, två mackor med skinka och tomat, ett glass yougurt och ett glas tropisk jucie, mhm aaah säger jag as gott var det.
Ska snart hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, sen ta på mig mys kläder och gå upp till Helene och Dannis och röka, för jag har ju tyvär inga enga pengar så jag kan köpa mina egna cigg, men på måndag är det löning och då får jag in några lappar in på kontot och det blir skönt fast jag ska ju betala pappa 750 kr för peace and love billjetten ochså men det är det värt  så ska jag betala Johanna 300 för ett par skor som jag har köpt.
Men pengar kommer jag ha kvar i alle fall.
Näh nu orkar inte jag skriva nå mer.
Ha det bra puss & kram.

trök

vart inge bilbingo ;/ hmm undra vad man ska hitta på och göra då ? , kanske gå ner och hyra nån film och fördriva tiden lite granna då , på ett sätt är det skönt och vara ledig resten av veckan men man blir ju rastlös ju, hmm.
Sitter hos Dannis nu och funderar på om jag ska hem och duscha och byta kläder.




Jag och Dannis funderar på att åka utomlands i höst när jag har fyllt år :)
Det kommer säkert blir så ochså för då jävlar har vi pengar efter vi har
jobbat i sommar :D


Tisdag

Idag har jag sovit till ungefär klockan ett var hur skönt som helst och få sova ut lite :)
Dannis kom hem nyss från jobbet så jag ska väl umgås med henne en stund nu .
Ikväll kanske det blir bilbingo med mamma,  hoppas hon orkar då annars får jag hitta på nåt annat men klockan nio är det desprete som gäller ;)


Skola, plugg och fotboll

Heeeej.
Har vart i skolan idag hade en lektion och vi fick sluta en och halv timme före :) egentligen ska vi ha tre timmars lektion men så vart det inte idag.
Så jag åkte hem och gjorde klart alla frågor i boken som vi skulle göra till nästa gång och då kände man sig lite duktig, Johanna pluggade lite hon ochså, då vart det mycket roligare :)
Sen vod sex åkte vi och kollade på Marcus när han spealde fotboll, och dom vann !
vart sjukt sugen och börja spela igen, funderar på och göra det nästan fast i ett dåligt lag och bara latcha lite granna då ;P skulle va as roligt.
Har nyss kommit hem och jag vet inte alls vad jag ska göra har lust och gå ner på Hemmakväll och hyra en film eller nåt.
Men man är ju pank nu så det blir lite svårt om inte mamma vill betala den då, hihihi ;P
Undra vad man ska hitta på och göra hela den här veckan då är ju ledig som sakt.
På lördag ska jag i alle fall kolla på Nichole när hon har folkrace tävling med Caroline och kanske Stina.
Har aldrig kollat på det så det ska bli spännandem, men jag kommer säket inte tycka det är nå roligt för jag är ingen sån där människa som tycker om sånt....Men man vet ju aldrig det är värt och kolla på en gång i alle fall så vet man till nästa gång.


usch

Jag är hur trött som helst har ont i magen och är helt jävla yr mår inte alls bra idag men det kanske blir bättre om en timme då för då måste jag börja och göra mig orning ska till skolan börjar halv ett känns inte så taggat att gå till skolan när man mår så här, men jag orkar inte va hemma heller och missa massa saker heller, det är svårt det där.
I går färgade jag håret vart ganska ljust.:P
Är ganska nöjd med det kanske vart lite för ljust för min smak då.
Nee ska lägga mig på soffan ett tag nu innan jag ska göra mig orning.


Söndag

Heej heeej.
Idag har jag bara legat i sängen och kolla på tv med min katt det har vart mysigt.
Just nu håller jag på att färgar håret, ska försöka bli lite ljusare, så det vart blonda slingor. Hoppas att det blir bra nu då.
När jag har duschat ut färgen så ska jag gå upp till Dannis och sura lite med henne.
Sen får vi se vad som händer i kväll ska i alle fall kolla på one tree hill och gossip girl.:)
Veckan som kommer nu är så himmla skön, går i skolan i morgon börjar halv ett sen är jag ledig resten av veckan.
Det kommer blir så skönt och vila ut lite nu innan man ska köra sitt sista ryck fram till sommarlovet.
Fast det kommer väl bli så att jag kommer jobba nån gång ochså, men det är inte hela världen då får man ju i alle fall pengar;)
  



Bilder

Lite bilder från i går


En trevlig kväll som sakt :)

Lördag

Hade roligt i går hos Shervin men sen när vi skulle till Norrsätra vart inte så lyckat ;S 
Men men , då gick vi till mc donals och käka i stället och det var super ;)
Vakna vid elva idag, sen har jag och min syster hållt på med min blogg som ni kanske ser men den är inte klar än ska fixa lite  mer små saker på den om Emma kommer på hur man gör då.
När vi var klar med det så käkade vi kyckling och potatis gratäng, efter maten så somna man på en gång och nu har man nyss vaknat.
Hur seg som helst är jag  idag, så det blir väl bara och sitta framför tvn och kolla på melodifestevalen med masa godis :D
Neee , nu funderar jag på att gå över till helene och kolla vad hon gör.
hejdå.

Grattis Josifine och Shervin!

Jaa då var det helg igen, ojoj vad veckorna och månaderna försvinner bara snart är det sommarlov IGEN mitt sista ! Shit var tiden har gått snabbt.
För några år sedan vela man bara sluta i skolan, men nu står man här och har bara ett år kvar och nu vill man inte sluta i skolan och börja jobba på heltid ;S , skit soft och bara gå i skolan och jobba lite exra då och då  och bara glida runt på en räk macka ;)
Det är livet det.
Men aja, måste skriva grattis tilll Jossi och Shervin,! hoppas ni får en toppen kväll när ni går ut på krogen utan mig ;/ är ju inte 18 än så jag måste väl vänta till september då, suger pung kan jag säga !
Men jag ska ju i alle  fall vara med och förfesta lite gran , sen får väl vi 17 årningar dra på nån hemma fest nånstans då :P  haha men det är ju roligt det ochså.
Nu har man nyss kommit hem har solat lite med Dannis, ska väl snart hoppa in i duschen och sen börja och göra mig orning för i kväll men vet inte riktigt vad jag ska ha på mig i kväll så det kommer väl ta ungefär ett år och välja kläder, och det är jobbigt.
Sitter och taggar lite musik nu i alle fall. :)
Men aja nu har jag lite bråttom om jag ska till Shervin.

Om några timmar HÖJER vi glasen tjejer.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








Inga sprutor för mig, nej!

Var på sjukhuset idag och dom hade inge prick allergi test så dom kunna tyvär bara gör blodprov på mig och jag så klart vägrar jag ta sprutor så nu sitter jag och väntar på att jag ska fy en ny tid inne i gävle :P , men massa madicin fick jag i alle fall, för ögon näsa och tabletter :) så lite bättre kanske det blir då.
Sitter hemma hos Dannis nu, ska snart åka i väg med Anderas till Jessica för att hämta Dannis saker som hon hade hos henne när hon bodde där.
Och om ungefär två timmar börjar greys anatomy och det får man INTE missa , det är livs vikitigt för mig, hehe.

I helgen kanske man blir nykter ska i alle fall på Shervin och Jossis fest , men det blir väl så att man dricker lite ändå.
På lördag kanske jag Malin och Dannis åker till Dalarna och hälsar på Emelie för hon har praktik där så då kommer vi sova över där en natt troligen och kanske ta nån öl på kvällen.
Men nu ska vi åka i väg.
puss och kram.

sjukhus

Har nyss slutat, sitter i skolan forfarande och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så vi kan åka till sjukhuset och ta allergi test, och om jag får ta spruter tänker jag fan inte göra det där då lever jag heldere med allergi :P är så himmla spruträdd.
Sen efter sjukhuset blir det väl att jag går upp till Dannis och dricker lite kaffe och äta bullar ;P
Får se vad vi hittar på i kväll kommer väl bara kolla på tvn och sova lite för nu känner jag att jag behöver lite sömn .
Men nu lär jag springa ut till mamma, hejdå :)

Tisdag

Hallå där !
Idag vakna jag upp hos min kusin och moster :)  Strunta i skolan idag för att jag skulle till tandläkaren och det gick bra gjorde lite ont bara ;s Sedan har jag sutti på körskolan med kusin vitamin.
Och resten av dagen har jag bara slappat som vanligt framför tvn.
Nu ska jag försätta med min läxa, idrott och hälsa ;P hmmm ?
hejhej. !

Daniella och Anderas

Var i gävle för ett tag sen och körde med pappa så svängde vi förbi max så käkade jag en feijta sallad ;) , så kom vi in på innebandy  för att jag ska ju tyvär sluta i aston och börja i ett annat lag men jag vet tyvärr inte vart jag ska börja och får börja men jag funderar på valbo, ggik eller alba för att min gammla tränare ska tränna alba, hmm vi får se hur det blir med den saken men jag måste väl ringa snart då innan dom inte tar in fler spelare i sina lag. Men innebandy ska jag spela till hösten i alle fall !  kan inte lämna innebandy plan än :P 
just nu  har jag så trökigt nu sitter hos Anderas och väntar på att dom två ska duscha klart så vi kan åka hem till Dannis och spela lite gitarr hero :D Är as taggad på det nu , ska klara dom där jävla trummerna  ;P hahah.
Men först ska vi nog göra orning lite kaffe och käka lite bullar till, mhm .

Imån blir det tyvär inge skola för mig , ska vara hos tandläkaren klockan halv ett och jag börjar ett så ska jag laga två hål i min tänder så det kommer väl ta ett tag då ;S  kommer typ grinna, jag tar aldrig bedövning för att jag är så sprut rädd så vi får väl se hur ont det kommer att göra då.
Fast jag tror inte det kommer göra så jätte ont för dom var inte så djupa :) Men men det kommer väl ila som fan i alle fall;S
Jag måste väl sluta äta carameller då, för borsta tänderna gör jag två gånger om dagen ;P v
Aah nee nu orkar jag inte skriva mer , har en liten katt på datorn så det blir lite svårt och skriva.
men aja ha  de bra,  !


Måndag

Har nyss slutat skolan så kände jag för att gå upp till pappa och prata lite med han så ska vi snart ut och övningsköra, det var ju ett tag sen nu så det är väl på tiden att man göra det nu...vi ska åka in till Gävle och bytta pappas mc hjälm :P
Sen åker jag hem till Dannis och pluggar teori för nu jävlar ska jag ha mitt körkort i september :D
Sen i kväll blir det väl myss med Dannis och Helene.




Älskar denna bild, påminer mig och gammla och goda tider med alla :)
Det är tider man inte kommer att glömma i det första taget. !

en skön helg

Det blir inte nykter helg för mig har kommit på att man kan inte vara ute och festa varje helg hela tiden så i kväll blir det mys med Dannis.
Kanske hyr film och köper lite götta :D
Nu är det bara och tagga till sommarlovet, PEAC AND LOVE !!!


ännu en till fredag

Har vart i skolan idag , har sprungit tre varv runt stadsparken efter som jag hade rest i det , men det tog 12 min och 30 sek och jag hade en bra puls så det vart ett VG ;) moahah men sjukt jobbit var det faktiskt.
När vi hade slutat cyckla jag hem till min käraste kusin Daniella, så har jag bara slappat med henne och hunden Dylan, mysmys.
Är hemma nu har tagit på mig myskläder så nu är man redo för en slapp ikväll utan alckohål ;D
Men i mån får vi se om jag kanske åker i väg på crusingen i gävle med Carro och Linn.
Nee nu ska jag kila upp till Dannis igen.


RSS 2.0